Jun 24, 2011

biLa Aku tAk Tau Nak PoSt Apa!!!

hai semua...
selamat petang...ari nie aku sebuk ngan slide2 tuk paper2 aku....meja aku dah cam meja tongkak pecah...bersepah ngan paper2....hehehe...

ok lah aku nak cite pasal aku n rakan2 semalam ....walau pun tk best mana, tapi aku tak kira...aku nak post gak...hehehe....semalam kitarang makan tengah ari kul 11.3o...nie semua pasal zedda...ade ke patut pagi ag dah ajak aku pi makan tengah ari...dah la time tu aku baru je pas sarapan...tapi tak pe...aku n nisa ikut je...dengan harapan nak tapau...hahaha....kitarang pi makan kat pinang bistro ( tapi aku tak tapau pun kat c2-MAHAL) lalalala....zedda n asz je yang mum kat c2....ok gak la..aku n nisa duk minum air je....sambil membuat lawak bodoh n ntah2 yang mengarut ( tolong la....semua dah tua bangka dah...hahaha)

dah abis makan kitarang tunggu bell datang pulak...sembil tu apa lagi....borak sakan la kitarang(apa ko ingat nie mamak ke? nak duk 7 , 8 jam-tapi...ade akuuuu kesahhhh)...lalalala....cerita itu n ini...n ntah happe2 ntah(dah cam 10 tahun tak jumpe la pulak...lalalala) sambil tu...org sekeliling pun jadi bahan kami...n tak ketinggalan pula si ZEDDA (Hambik kooooo...tau takut bila ko...tau takut bila aku ckp nak gosip pasal dia kat blog - lalallaalalala....- relax la zedda...lum tiba masa ko....aku ngah kumpul bahan ag nie.....

ok....pas makan kete berhenti kat Petronas...tapi bukan tuk isi minyak ye.....untuk si zedda pi cucuk dinding bagi mendapatkan Wang....maka di situ aku ngan tak tau malu mintak dia belanja kitarang aiskrim (almaklum la....gaji zedda baru masuk kan..lalalal -aku???? of coz la aku tak de gaji....sbb aku kan student...hahahah)...maka dapat la kitarang merasa aiskrim dari titih peluh Zedda...hahaha( ketawa jahat)....dalam kete lak kitarang sebuk main ngn bintang si asz.....erm...best je main picit bintang tu...hhahahaha...nasib baik tak koyak aku bt bintang dia...

tapi yang aku pelik tu...g makan je kan..dah la kat depan unimas je....tapi mabik masa 2 jam lebih baru kitarang sampai kat fakulti...nampak sgt la tak sedar diri bila kitarang dah berborak....apa daaaaaa.....

so setakat nie dulu tuk post aku ari nie ka...hehehehe.....merepaek kan yang aku tulis ari nie...lalala.....

Motif :

MENGARUT TAK SUDAH AKU NIE

3 comments:

アヌム ちゃん said...

bila dh start berbual..memang rasa sekejap je..tak sedar masa dh berlalu.hik2

amiena said...

tau tak pe...nasib baik kat kuching...lau kat semenanjung malam sampai subuh la berborak sakan kat kedai mamak...heheheh

nurazlin mohamad said...

jom meriahkan giveaway yg alin buat.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html