Jun 29, 2011

Suka-Suki Mien

Hai semua...lama dah aku tak update kan...korang wat pe?...aku bz ngan kolokium n ICACA skang nie....


Cerita aku ari ni adalah pasal ke busy an aku di hujung minggu yang lalu...hehehe...aktiviti yang sgt padat n meng happy kan bagi aku.....iaitu aktiviti bergumbira bersama rakan2 baik iaitu nisa, auzani, cik ema dan k.zaza serta ramai lagi kawan2 ku....


berikut adalah jadual aktiviti aku (cisss ko ingat nie atur cara majlis ke apa?)

SABTU

12.00 tgh ari : menuju ke rumah auzani n lepak disana

5.00 ptg : pi pustaka bersama nisa n auzani untuk bagi makan ikan2 yang chantek2

7.30 mlm : gi stimboat bersama rakan2, junior n lecture (tuk raikan besday auzani n fina serta perpisahan tuk bell)

(kul 11 lebih baru balik...makan melantak la katakan...)

AHAD

6.30 pagi : pi swimming kat BDC bersama nisa n cik ema (mmg terbaik...lama gi la tak swim). sampai kul 9.30 pagi kot.

10.00 pagi : ke pustaka tuk dengar talk pasal photografi n tak pasal2 kitarang masuk bertanding photografi...hehee(harap kitarang menang nnt)

3.00 ptg : ke Airport tuk ambik kak zaza...

3.30 ptg : makan di raja ayam penyek.

4.30 : ke santubong tuk ambik gamba pantai yang sgt chantek2 gila ....hhehehehehe...sampai ke patang ko.....sampai umah lak dah malam....


mmg terbaik la ujung minggu lepas...mmg best...n semesti nye panat...lalalala..tapi ade aku kesah...yang penting aku happy bersama rakan2...lam dah tak kuar cam nie...seronok lahhhhh....


ni la gambar2 aku ujung minggu lepas :

ikan2 yang chantekkk..

aku, Auzani n nisa

tengok tu...mereka makan tak ingat dunia

Aiskrim oh Aiskrim

Muka bangga dah kenyang...hahaha

Photografi in Pustaka
Pantai Puteri, Santubong.

Aku, k.zaza n nisa

Shadow aku, cik ema, nisa n k.zaza

Aku n nisa




Sekian..
Wassalam...

Motif :

SUKA SUKI KU DI HUJUNG MINGGU


3 comments:

iedaurora said...

hensemnye ikan tu...

amiena said...

ikan je ke yang hensem.....saya chantek kan.....

Nadya O'Conner said...

bestnya g jalan2..:)
nad promot blog anda disini::
Miss Nadya Promote Blog Part 8