Jun 22, 2015

Art Exhibition lagi

salam semua...
selamat berpuasa n berbuka puasa untuk hari ni k...
beberapa hari sebelum puasa ari tu min sempat pi ke GROUP EXHIBITION FLUSH!!! SEBIJI PADI COMMUNITY.
telah berlangsung di G13 gallery...
salah satu sebb kenapa min semangat ke sana adalah untuk menyokong member min yg merupakan salah seorang daripada artis yang memamirkan hasil seni.

Vandalove by Ruzzeki Harris

Sang tikus by Hery Zain



Artwork by Haslin Ismail

Liberate them- Oh Yeah!! by Syafiq Ali'am




Awaludin Series i & ii by Safwan Ahmad





Artwork By Meor Saifulah










Kenal tak Sapa ni??? hahaha...




Jun 19, 2015

Musim2 exam

Salam uols...
sekarang ni musim2 exam kat Universiti aku ni...
maka aku adalah salah sorang yang kene untuk menjaga exam nye pun...
boring...tapi demi tugas ku gagahkan jua...hahahaha

banyak2 hal kat dalam exam hall tu...aku paling tertarik dengan meja kat exam hall...
kretaif sungguh budak2 ni...
abis di conteng nye...


ni tak tau la apa yang budak ni jawab....






dah macam nak jadi fashion designer lak min tengok


nak ber love2 pulak dalam dewan exam...