Apr 29, 2014

Final year exhibition

Hai semua...lama lak rasa dah tak update blog kan...korang pun dah Malas nak tengok blog Aku yg tak update2 nie kn...

Ok...
Bermula Dari semalam sampai esk final students Dari linton university college(temp at Aku mengajar) ada buat pameran Tuk students tahun akhir...bertempat did publika,kl...lau uols ada masa pi la k...bangga dengan semua student...yang kebanyakkannya Dari kuar negara...mendengar Dari kawan2 ada beberapa artwork yang telah pun dibeli oleh pengunjung yang kesana....

Jom layan pic Yang sempat Aku ambik nie...

Mar 11, 2014

MENJUAL JAR GLASESS

Hi uols...

Skang nie ramai duk tercari JAR GLASESS...
termasuk la aku...
maklum la..skang nie sebuk ngan kek dalam jar glass...alhamdullilah...

kite beli banyak JAR GLASESS...
agak2 ada tak yang nak beli ngan kite...harga murah je...
lagi banyak beli ag murah...
untuk harga korang leh email or msg kite k... amienakarim@gmail.com/0177690085 (hanya msg)



 Contoh jar (ambil dr pengedar)
  Contoh jar (ambil dr pengedar)
 Contoh jar (ambil dr pengedar)

 Contoh matel cap (ambil dr pengedar)