May 29, 2015

Min datang lagi ^_^

salam...
lama gile min tak update blog...
rasanya korang semua pun dah tak menjenguk blog min ni.
hari ni nak buat azam baru...
hope boleh update blog selalu... macam dulu-dulu...hehehe

Setahun dah tak update...kite mula dengan apa ya???
Min mula kan dengan beberapa Arts show yang min pergi la ya...

1. Gestures by Suzlee Ibrahim (berlangsung di ASWARA, KL).
Opening majlis tersebut

Antara Artwork daripada artis tersebut



ni la dia Suzlee Ibrahim yang juga pensyarah di ASWARA.


ni min la kan...hahahaha


2. Degree show by Kolej Universiti Linton (min salah seorang tenanga pengajarnye) ^_^.
    berlangsung di PUBLIKA, KL.

Animation Student min, Tina dr China








 3. Seeking 370 (Muzium Seni Asia, UM).


Artwork daripada Dekan min.




4. Extreme portrait exhibition, Galeri Chandan, PUBLIKA.



Sukor dan Amy Search





ni Artwork dr pada Sukor Romat (rakan sekerja).


5. Degree Show Kolej Universiti Linton - STREAK 5 - 



salah seorang pelajar min dari China.



ini sahaja buat hari ini ok. Antara aktiviti min setahun kebelakangan ni.
salam n babai

Apr 29, 2014

Final year exhibition

Hai semua...lama lak rasa dah tak update blog kan...korang pun dah Malas nak tengok blog Aku yg tak update2 nie kn...

Ok...
Bermula Dari semalam sampai esk final students Dari linton university college(temp at Aku mengajar) ada buat pameran Tuk students tahun akhir...bertempat did publika,kl...lau uols ada masa pi la k...bangga dengan semua student...yang kebanyakkannya Dari kuar negara...mendengar Dari kawan2 ada beberapa artwork yang telah pun dibeli oleh pengunjung yang kesana....

Jom layan pic Yang sempat Aku ambik nie...