May 25, 2011

GaMbAr AqUe

Hai semua...ari nie tak tau nak update apa kat blog aku nie...jadi tadi aku terpikir nak bongkar balik pic2 aku dari zaman 2005 tu sampai la 2011 nie...so jadinya pic yang aku dah simpan dekat tujuh taun lah kan...badan tak de la berubah sgt pun...yang aku tengk tudung je yang banyak berubah...huhuuuuuu....jadi dengan ini marilah kite sama2 tegok balik pic aku nie...n sungguh...aku tak mau edit pic tu....SAH...mmg buruh tahap dewa...wakakakaaaa....

ok....jom kite mula dari muka aku zaman abis STPM dulu...tahun 2005

muka monyok yang hampeh semasa lepak di BP Walk...


kemudian lepas tu masa aku mula2 masuk `U` 2006 :

muka nak pi pulau BAKO....

kemudian kite bertukar ke tahun 2007 :

time aktif menjerit2 dalam SUKSI...
jgn ckp aku gemok tak leh kawan n lari serta masuk utan sambil panjat gunung k...wakakak

Zaman nie lah adelah pada tahun 2008

jambatan cinta yang baru siap pembinaannye....

muka conun2 ayus...gelik ku

skang kite bertukar ke tahun 2009...

presentation PTA ke Tiga aku

Pic tuk buku Cipta

Hari aku dapat mmg sijil Degree aku...
3 taun blajo...dapat kertas je...(bg la aku tanah beribu ekar- ayat org tak reti bersyukur...apa lah nak jadi mien...mien...

malam sebelum aku dimasuk kan ke hospital(leh ag tengk Wayang segala)..
ambik ko...esk nye masuk CCU....skang semakin pulih walaupun kene makan ubat ari2...
Tq Allah

tahun 2010 lak begini lah rupa aku :

berjalan2 bersama dia di penghujung benua asia.....

kat cafe kolej kenanga

Regatta in Kuching ( Photo by Cik Pah)

jambatan cinta lagi
(lgi skali pah jadi mangsa jadi tukang abik pic)

tolong zie wat research
(tapi aku rasa ambik pic ag banyak dr bt research)wakakaka...

in bintulu

Wedding sharon....

lgi Wedding sharon


tahun 2011 nie....aku jadi cam nie la plak

First time try still tudung cam nie

bosan la kot....ambik pic sajo la kejenye

aku tak tau la...ade lak org nk minta toturial cara pakai pashmina cam aku pakai ni

sekian,

motif ari ini

MENGIMBAS KENANGAN LALU (LAH SANGAT)

2 comments:

iedaurora said...

yang boleh cakap, makin lama makin tylo! makin cun! makin kurus....

amiena said...

hahaha....hope betul kurus la nnt..wakakka