Mar 3, 2009

MY WORK STATION

salam...
tk tau la nak cite ape ag...
minggu lepas idup dalam terkontang kanting....
duk sebuk ngn interactive multimedia.....
minggu nie lak sebuk ngn fyp...nak siapkan sebelum 18 ari bulan nie.....hope leh siap lah erkkkk coz...time tu dah hampir nak final dah.....
so today just nak tunjuk work station aku je ah....tempat aku duk sebuk buat siang dan malam....makan depan nie...tido depan nie...dan mengata pun depan nie gak...hahahahha...mana ade mengata...aku baik lagi sopan santun maaa........hehehehheeee.....


disini lah aku bermastautin sehari-harian....sebelah monitor wat keje...
sebelah lagi blogger segala lah..hahahha....


wacom penyelamat hidup ku.....


pendrive nak buka skype...hehehhehe...


berulang kali mendengar lagu yuna menggunakan ini....


hp n beg tu tak leh nak tinggal gak la......tel penyelamat negara time tak de mood nak wat keje......
anne n nazir yang penuh keletihan di waork station meraka.....


sekian,
wassalam.....
caucicau.....

4 comments:

SyFazidawaty said...

mane zie?huuu..

amiena said...

mien photografer nye......ne leh masuk interframe sama kat c2....hahahaha

pal7 said...

mesti buat keje besungguh2 ni kan??..moga berjaya mien..

amiena said...

pal7- bersungguh2 wat kene n surv internet gak...hehehehheeee...