Mar 3, 2009

BESAR SANGAT KE?

salam...

pelik aku...besar sgt ke cermin mata aku nie....
tak penah lak orang tegur ckap cermin mata nie besar...
tapi ade lah seorang hamba allah tu ckap cermin mata aku nie besar tahap gaban.....
ok je bagi aku....dah aku yang pilih n pakai...aku ckap ok je la kan..pandanagn org tu...huhuhuhuuuu je la.......
maka a.long pun nak tolong belikan cermin mata baru tuk aku..huhuhuuuu...nak cari yang klu pakai ala2 nampak ayu segala lah...huhuuuuuu...tak mau la......
identiti sebenar maaaa.....ne leh sorok2 kan...hehehheheheeee.....
nie ah bukti cermin mata yang aku pakai sehari-harian tu.......


asal zie nampak kabur je nie...keliru i tau...bukan cermin mata akan menjadikan ianya lebih cerah ke?wakakakaka.....
tak de la besar sgt kan...



wassalam...
caucicau.....

9 comments:

Audio said...

Uishhh besarr laa cermin mata tu!!.. especially yang pic no.3 tu.. siap orang bleh duduk kat dalam!~.. :O

Anyway,...kidding jer ehek. Ok jer spec u ni ehek. Yang pentingnya, janji selesa kan? XD

kasma said...

ok ler tu mien... nmpk mcm paris hilton pnya spek lagi...

hehhe btw ok ma...

tapi klu a.long nak belikan baru, bagi jer lah..
tak salah tmbh koleksi kan..kan..kan..

amiena said...

audio - besar spek tu satu hal....org yang berada dalam spek tu kecik sangat sampai termasuk dlam spek tu satu hal lagi tau ...hahahhahaaaa...selesa tahap gaban la...terang dunia ku ini.....hehehehehehe...


kasma - aku rela je mah.....org berbudi kiter ber bahasa..ambik je ah bila orang nak kasi tu kan...hehehe....

Ichi said...

tgk post ingat kan psl spek mate itam..tp spek biase je..nway mane ade besar..biase je..kan die style petak so mmg nampak besar skit kot kat tepi but other than tht norm je..
Well tht is my 2cent opinion la

amiena said...

ichi- byk betul penyokong mien ah...nnmpaknye a.long telah kalah besar nie...wakakaka

pal7 said...

cumel la wat spek besa2 cmtu..hehe..ok la tuh...lg besa..lg terang nampak pakwe2 ensem kan??..hehe..

*gurau2..jgn marah ek..

amiena said...

pal7- tu la pasal...cam tau2 je pal nie la.....pal reti baca minda mien ke nie?heheheheeeee

[r][a][y] eusouff said...

hehehe
bila letak ats meja nampak besar

dah pakai ok2 jer

hikhikhik

amiena said...

ray eusouf - betul tu ...mien sokong