Mar 6, 2009

BILA AKU JADI BOSAN DUK KAT LAB??????


salam...
korang rasa kan...ape aku dah buat biala aku bosan gile duk kat lab nie......
ade kah aku main congkak atau jadi penyumbang suara segala dalam lab nie...
cubalah korang pikir kan tuk aku....
wakakaka.....
aku suh korang pikir cam la korang kenal aku kan...lain la klu zie ke....wani ke....taiko k.nor ke......wakakaka...
bila bosan gila gaban aku akan buat perkara2 seperti ini :


1. tido la depan pc nie.....
2. ambik pic yang ntah ape2 ntah....aku pun tak paham la...
3. makan la paling aku n zie suka...wakakkaka....
4. n klu bosan gaban lagi gi la cafe depan tasik tu...n melihat pemandangan petang n kau2(org tertentu je tau maksudnye) segala........

biasala kan...kengkadang bosan gak buat bende yang sama je tiap2 ari kan.....so......begitu lah aku jadi bila bosan tahap nak menjerit2 ala2 tarzan gitu....erk.....salah...aku pempuan so aku jadi jane lah k.....


pic yang ntah ape2 semasa pikiran ngah basan tahap gaban gituuuwww.....

wayar yang entah ape2 tu pun jadi ke? tolong la mien

ape la masud nye ambik pic toshiba nie...nak buat iklan tuk toshiba ke..????

yang nie aku lagi la tak paham tahap gaban...entah ape2 nth....

botol air zie pun jadi la

pemandangn dari tingkap lab aku...

ape la natijahnye ambik pic zie nie????

huruf M tu kan...nama aku...mien...wakakaka....

gula2 penghilang ngantul daaaaaa....



sekian,
wassalam,
caucicau.......

8 comments:

Audio said...

I suka tengok gamba Toshiba tu. Ala-ala technic MACRO ehek XD

amiena said...

Audio-huhuhuuuu..yo lah

SyFazidawaty said...

weiii!ape lak ade gamba zie kat cni?

Ichi said...

ape kate u buat statistic sengal cm brape langkah from lab to toilet or to rumah, kire brape byk ceiling kat lab, or ade brape byk fire extinguisher every floor.. heheheh

apisz said...

klu bosan, meh nak teman..wakakkakakkaka

amiena said...

ichi- maka mien dah pun kire ceiling yang ade kat lab nie en.inchi....kesemuanye ade 450.......hu3...penat mata ku mendongak segala.....

apisz- boleh je nak teman....teman dalam mimpi je lah erk nampaknye....

apisz said...

teman dlm mimpi tu yang bahaya..wakakkakakkaa

amiena said...

wakaka....mim laila la...bukan mimpi mien tau....