Mar 13, 2009

SEMAKIN BZ NGN FYP N BENDE2 MERAPU


minggu nie bz ler....sebuk kene siapkan animation segala lak....nak anta sound kat kecik aka safuan cantekk segala lah...n bende yang paling aku malas nak buat thesis segala.....huhuhuhuuuu...knp sejak akhir2 nie aku malas nk menulis erk....ajaib betul lah..... tak dapat aku nak bayang kan tulisan aku yang semakin muruk kini....haruskah aku masuk tingkatan 1 balik...dimana masa tu tulisan aku dipuji oleh cikgu kat sekolah tu....hampeh betul la ko mie...cerite pun dah melalut segala.....


ape ag yang aku bz kan minggu nie erk...ermmmm... sebuk ngan berlakom hubungan entik segala....malu doi....malu tahap gaban lah aku pada ari kejadian...maka aku digelakkan oleh segenap pengguni ctf2 masa tu...tambah malu ag bila budak berkenaan iaitu SU,ADA n MAR sebuk je nak tengok kitarang belakon.....tapi sekang semua tu tinggal kenangan segala.....lecture puji memanjang lakonan group kitarang...kiranya berkesan lah....wakakaka...harus lah korang tepuk tangan untuk AMINAH ABD KARIM tauwwwwwwwwwww....( sambil menepuk tangan tuk diri sendiri.....)


animation...bercerita pasal animation nie...walau pun dah siap aku masih perlu ubah beberapa scene ag...so skang aku sebuk nak menggira timing tuk samakan dengan sound yang kecik aka safuan cantekk telah buat...( aku tipu sebenarnye...aku syok tulis blog nie.....aku tak kira ag timing tu....aku nak kira pas aku publish blog ni...lalalalala.....)......


thesis....mien knp la ko malas sgt nak tulis thesis ko nie...bukanye tak de bahan...segala nye ade didpn mata mu ituw...jgn memain la mien...bab 5 ko bila nak buat...( semua tu ayat aku cakap dalam ati)...malas gile doi nak buat bab5...ntah ape2 lah aku nie...tapi aku berjanji akan mula buat thesis malam nie...klu i tak melelapkan mata la....wakakakakaaaa.....


takut bangat...ape yang mien takutkan adelah pasal internal asstmnt minggu depan...walaupun cuma cik sal n cik azaini je...but i still neves tahap gaban(walaupun tadi aku perkotak kasut kan zi yang neves tuk wat presentation siminar minggu depan..lalalala)....dapat ke aku masuk CIPTA.....korang tolong la doakan aku tau.....hope keputusan final project nie baik la...klu tak...hancur harapan i tau....dah la 6 kredit ag...huhuhuhuuuuu......


selain daripada aku bz buat bende2 yng sepatutnye...aku gak bz buat bende yg tk septtnye....seperti biasa la...aku duk sebuk ambik pic disana sini bersama zie...tak kire tempat dan waktu....melihat kau lalulalang segala...aku duk kire chilling segala(ichi yang suruh)...ape ag bende mengarut aku dah buat erk.....byk la aku dah buat sampai tetiba aku jadi lupe ingatan nie...wakakaka...

k lah sampai cni je lah ek...aku nak pi kire timing nie...jumpe di lain2 hari ye korang semua....

korang2 nampak tak pic aku ni cm tengah bz gaban...tak de kan...wakakakka...seronok je aku nie........

wslm...
cau ni cau......
bye2...

6 comments:

pal7 said...

sbuk2 pon..begamba tu mesti kan mien..hehe

amiena said...

pal7-wajib tu pal....klu tak bergamba segala tak leh tido malam tu....sape nak jawab...wakakaa

Audio said...

I paling minat minat buat animation tau ehek XD
Sebab tu la I sanggup blaja sendiri guna photoshop, corel, 3ds, macromedia flash, softimage, maya, etc ehek XD

amiena said...

wah.....tabib bro audio.......haruslah bro audio wat satu animation story tau.....

SyFazidawaty said...

ooo..perkotakkasutkan zie ye..xpe2..ade lori ade bas..hohoho...

amiena said...

zie- untung mien hanya perkotak kasutkan zie je....klu mien perkotakalmarikan zie cam ne...wakakkaa....ok la tu...zie pun duk perkotak kasut kan mien gak tau....jgn lupe tu tau.....