Mar 14, 2009

APE AKU BUAT PAGI NIE......

ari nie bgn terlewat da...huhuhuhuuu...
pi lab pun agak lewat gak nampaknye....
sampai je lab...cam biasa je...buka blog dulu...huhuhuuuu....
aku tak tau nak cite ape....korang tengok je la pic2 kat bawah nie k......
semua tu menunjukkan ape yang ade kat aku nye double monitor n sekali gus ape yang aku buat pagi nie......

nie ha...duk buat animation dalam adobe after effect.....poning kepala la...byk sgt layer...beratus2...aku pun sampai jadi lupe tanpa disengajakan tau pagi nie...wakakaka

nie lak pas render keje kat adobe after effect sebuk meng edit dalam adobe priemiere........dalam nie tak de la pening gaban cm dalam after effect....menanti2 sound dari safuan cantekk tuk di edit sama dalam sofware nie.....

sambil tu aku menanti seseorg yang aku tau dia tak kan buka ym dia today....kiranye aku menanti keajaiban muncul la.....

blg tak blh aku lupekan...harus dibuka sentiasa.....


sekian saje wt kali nie...


wslm..
caucicau...
bye2

13 comments:

SyFazidawaty said...

wei wei!wat keje! (sambil kebingungan sebab wat effect x jadi..) huuuu...

amiena said...

eles...sape tk siap keje ag nie...keliru la i.....mana effect glow2 zie ye...saya tak nampak la....wakakaka

SyFazidawaty said...

huuuuu!jaat mien!effect kat shell snail je menjadi ni..effect kat heart x nak ikut bile zie scale..benci tahap gaban i ngan diri sendiri bile saat2 nak siap effect2 x sporting, xnak ikut bla bla bla..

amiena said...

zie...cepat zie....cepat...harus dikejar effect yang tak mau ikut tu tau

SyFazidawaty said...

tengah kejar la ni..efek!jom ekot zie balik!

amiena said...

ade nabau tak klu ikut zie balik...wakakaka

TSYA'Z (~_^) said...

hye mien...wat kije jgn la kelam kabut..cool beb...ala, biasala tu kalo bgn lmbt hehehehe bkn selalu ye x?

ape pun nk bgtau nie yg u hve been tagged..xtau la dah wat ke blom yg niee...tgk jer la ek my blog...

amiena said...

TSYA'Z - tak demakne kalang kabut nye...neves je....klu kalang kabut alamat tak ber blog segala la gituww...hehehe....

alamak......tagged ag...huhuhu

pal7 said...

sabau min..wat keje elok2 ek...
wish u al d besh..

Audio said...

Aaaa...after effect! memang kesan dia cukup hebat! ehek. Nanti siap anim nanti I tengok bleh tak? ehek XD

NAURAH MAKWA said...

ha..ni kojer ker apa ni..kojer tau..u punya pic lawa2..pujian ikhlas ni..

amiena said...

pl7- sabau le nie...nnt belanja pisang goreng tau...hehehehe...

audio- boleh je...akan disebarkan kemerata dunia...time tu kan...mien akan cakap.....lihat dunia......hahaha

naurah makwa- korje ni.....bersungguh2 i kojer nie...hehehehe.....tngn kurniaan ilahi buat pic 2 best...he3....

kirana said...

Patut le keje tak siap...asyik2 layan blog. Kirana bagi tau bos...bos! bos! ada owang tak wat keje nih. Main2 ngan laptop jerk.

Salam awal salam muhibbah
Dari kirana yg sungguh ceria
Penduduk tetap negeri jiran sabah
Tak kenal maka tak cinta