Mar 19, 2009

KNP AKU SECOND LAST TODAY???? :-(


salam,

dah dekat sebulan diri nie tak terus segla....
makin blur je aku rasakan diri nie...
mata nie lak makin bertambah2 teruk lak tak nampaknye...adekah aku menuju ke jalan kebutaan....oh tidak tuhan.....
sungguh seksa n letih otak aku berfikir untuk siap kan work final project nie....
sinag malam dah umah aku kat lab nie...nasib baik lab nie tak buka 24 jam je...klu tak ngan katil tilam segala aku bawak pi lab nie...wakakaka.....
ha....penambahan....bagi menunjukkan aku nie bz n bz.....
klu aku bf skang nie....mesti dia cabut dah...pi cari pempuan lain...sbb aku tak de masa nak layan segala dia.....


ari nie present work depan cik sal n en. azaini....
pepagi bute aku dah mengadap pintu studio animation final year nie....
pintu studio nie pun lum bukak lagi semangat tul nak tunjuk work kat lecture.....
huhuhuhuuuu..........kiranye aku antara orang terawal yang datang kat lab nie lah...sungguh terharu aku pada diri sendiri......


oleh kerana nama aku AMINAH BINTI ABD KARIM of course la aku antara org terawal yang kene present kan.....korang2 semua setuju kan ngan ape yang aku pikir...sebab selama nie pun aku tak penah present last2 nie...maklumla...ibu and daddy bagi nama huruf A....tapi....jangkaan aku kali nie merosot tahap impak maksima la.......lepas je zuki present tadi aku ngan semangat nye nak bangun...tunggu cik has sebut nama aku....tapi nama soluni gak yang dipanggilnye...tak kecewa ag aku masa tu.....pastu zie lak...masih ag aku tak kecewa.....tapi nie dah lebih 9 org present....aku dah boring tahap gaban dah.......asal AMINAH BINTI ABD KARIM nie tak di panggil gak...adekah aku akan membuat rekod kali pertama org terakhir yang wat presentation....adekah aku kan menjadi seperti zie yang selalu je jadi manusia terakhir mmbuat presentation (kata zie : penantian itu suatu penyeksaan) aku dapat rasakannya kini......oh tidak.....tidak mungkin....wahuhuhuhuhuuuuu......


memang sedih aku tadi...hampir nak melalak seperti tarzan segala tau.....nama AMINAH BINTI ABD KARIM adalah org yang second last wat presentation...ag bertambah sedih aku bila en. Azaini my Supervisor tak de masa aku tunjuk work aku......nasib baik work aku ok n mendapat komen2 yang memberangsangkan....lastly petang la aku baru tunjuk work aku kat en.Azaini....nasib baik dia pun bagi komen yang memberangsangkan...so aku selamat la nie...heheheheee......

sekian saje lah wat kali nie...

muka tk terurus aku .....wahuhuhuhu...tidakkkkkkkkkkkk

zie pun tak terurus gak ke nie???? asal tengok cni...pi tengok animation kamu kat depan tu la....

dengan semangat melihat animation sendiri yang dah 95% siap...ye ke 95% nie mien...wahuhuhu...
wslm...
caucicau...

6 comments:

naurah makwa said...

bagus ek nama start ngan A'..mesti A' segala2nya ni..huhu..cantik ler u punya animation..

SyFazidawaty said...

huuuu..jahat!nape muke zie x cute kat cni?sengaje ye...huuuu!

pal7 said...

smoga berjaya ye mien..lame x jengok blog pal kan??..

amiena said...

naurah- tak de ah semuia A segala....biasa2 je( menjawab dengan nada yang ala2 malu gituww)

zie-nnt mien tukar la pic zie tu k....

pal7- sori pal...mien janji dah tak bz sgt nnt...ari2 mien pi singgah blog pal...hehehe

Audio said...

Nampak kiut laa animation tu hehehe XD

amiena said...

baik ckap org yang wat animation tu ag kiut...hahahahaaaa....