Mar 27, 2009

HAI SEMUE KENGKAWAN KU.....

salam...hai semue...
lama dah aku tak mengjengok blog kengkorang semua n blog aku cendiri....
pe je lah aku nie.....
bz sampai tak sempat nak berblog segala tau.....
cian kat aku tau....
korang la tak mau tolong aku....
heheheheee...
so tak pe...
segala poster memoster......panel memenal.....storyboard segala....karakter segala.....semuenye aku dah siapkan....maka...korang tengok la hasilnye k...komen la segala...aku tau tak lawa mana...
untuk pengetahuan korag...aku nye research adalah mengkaji teknik kubisme PABLO PICASSO...n more 2 SYNTHETIC CUBISM from PABLO PICASSO....

nama mamat nie juan mosey...mahluk yang kuat berimaginasi

nie jln cite nye...animation nye...tak tau la nape tak leh nak upload..nnt2 aku cuba ag erk


nie lak posternye.....


k lah...aku nak pi makan tengah ari nie...lapau gile....pastu nak bebetul kan animation ckit2 nie...so harus lah aku mengundur diri dulu k.....


sekian...
caucicau...
wassalam....

14 comments:

SyFazidawaty said...

waaaa!kiut nye poster mien! (buat2 cam penah tengok wpun zie yg tolong double check) camane awak buat ni?tolong ajar skit leh?

amiena said...

aduh2...abis2...apa jak lah.....nang hepokrit la zie nie....wakakaka....bukan kite wat sesama ke?...keji tau...wat mien malu kat blog nie....

SyFazidawaty said...

aduhh2...abis2....hehehe!btw, memang kiut la poster mien ni..siyes!

amiena said...

cis.....poster zie pun kiut sgt...ramai sgt org bagi pujian...rugi la zie tak masuk grafik dulu...heheheh

SyFazidawaty said...

masuk grafik?dulu2 nak, tp encik musdi bagi zie masuk animation..skarang dah jatuh chenta ngan animation..bye2 grafik..heee!

erolnukman said...

berbakat nar ktk 2 syfazidawaty ya ehh..
ktkorng nang study benda tok ka?

amiena said...

kitarang bidan terjun je...sebab tak de orang nak tolong ktarang wat bende2 tu

amiena said...

zie- sakang en.musdi tak de...leh la zie masuk grafik.....hahahaha

naurah makwa said...

kiut nyer..cam orang nyer..cukup comel..

pal7 said...

mmm..pandai min buat..lawa2..

Audio said...

I love it!.. original! keep it up. Munkin one day kita semua begabung buat animation for tv series plak XD

SyFazidawaty said...

aok,mena ya bg odio...mek sokong!

amiena said...

naurah_makwa- tq2..hehehe...malu la...tapi mmg kiut pun org nye....hehehehe.....kiut n menghabiskan duit...kosong dah poket i...ade tak sesape nak sedekah duit...i rugi beratus ringgit u ari nie.....


Pal7- rasanye klu pal wat ag lawa kan...heheheheeee(ayat nak minta pal belanja makan...)

Audio- haruslah kite pikirkan nama tuk production tu dari skang ag...bloop bloop production pun ok gak..hehehe...

zie- zie kite wat production tuk kepentingan bersama.....

siti farhan said...

emm cantik laa mien poster ko..cantik ker??huhu..macm ko..xsbr nak tnggu galeri bkak nk tgk ko yer artwork.