Jan 18, 2009

SEBUK NGAN ITEM2 ( loteh eden dibuak nyo...)


kat atas tu la item2 yang di kehendaki tuk pra-cipta2......tengok kt bhgian animation tu......byk yng aku kene wat....nasib baik ckit animation dah siap.....dah bagi kat kecik pun tuk wat sound.....tq byk2 la kecik sebab susah payah erk....hahahaha......so skang beberapa item ag aku tak de nie...cam no........sapo nak menjawab nie...huhuhuhuuuu....aku la jawap sendiri...ait...bukan jawab erk...buat kejo la mien oi....berangan nak tengok juara lagu segala.....tapi panel,poster....tak siap...hehehhee....aku wat la pas abis tulis blog nie erk...hehehhee.....


malam tadi ngan penuh semangat aku nak wat keje...tapi semangat aku tiba2 je terbawak dalam mimpi sampai ke pagi......hehehhehe...terlelap la....bukan sengaja pun....korang kene la paham....robot pun ada time off ma.....hehehe.....peluk fifi nye pasal sampai terlelap segala...sedar2 dah kul 1 lebih.....ngntuk gaban lak tu...call org ingat nak ajak teman buat keje...tak diangkat lak smpai kepagi....hahhaha....maka mien pun sambung ah tido.....lena lah ku tido semalam.....

k lah semue.......
aku ngn semangat nye nak buat keje nie...
nak tengok juara lagu nnt malam....
hehehhehe....
ag pun today lab buka sampai petang je....
k...
wasalam...
caucicau

2 comments:

pal7 said...

tdo pon sodap..hehe

*juara lg tu sape menang ek??..pal x tgok pon..

amiena said...

semesti nye meet uncle usin la....
wa.........
seronoknye.......