Jan 18, 2009

KESUNYIAN INI......

salam....
aku tulis cikit je erk...past 2 baru pi wat keje.....hehehe....
ari2 duk kat lab sampai malam...rasa2 nye klu la time nie aku dah keje mesti la dapat gaji overtime....hehehe......sunyi tahap gaban je fakulti nie bila time malam....ye ah kan...malam mana ade kelas.....so sape je nak datang kat fakulti nie........bebudak nak pi dating pun tak hingin nak berdating segala kat fakulti kan....tul tak???????korang semue pun cam tu kan.....

so sape je la yang duk ade kat fakulti nie bila sajo time malam menjelma......bukan antu bukan jembalang.....tapi kitarang la bebudak animation yang sebuk mengadap computer...mengedit segala animation2...sebuk melukis n sebuk me render segala.......selain itu kiterang gak sebuk bersembang......hehehhehe.......klu lah boleh buat lab nie jadi bilik...rasanye semue bebudak animation akan jadi penghuni tetap lab....hehehhee.......



nie lah lab yang aku kunjungi ari2........klu lab nie lah ckp la kan.....mesti dia ckap KU DAH BOSAN LA TGOK MUKA KORANG.....BALIK LA OIIIII......heheheheheheeee....


wah...skang nie kitarang dah de junior animation baru tu......27 org lagi...kitarang pun tak sampai 20 org.....good luck adek2....selamat menetap kat studio tak lama lagi....hehehheheeeeee....


pemandangan di depan lab ku....
sunyi je.....mana bebudak nie.....tak mau lalu lalang kat cni ke?


kamu jalan terus.....tak yah belok2 segala k.....yang ujung sekali tu lab animatin final year tau.....heheheheheeee......


kamu jalan terus.....tak yang belok2...yang ujung tu lada lift....
leh balik ikut ctu k....hehehehheeee........


ape main semunyi2 nie...kuar2...hehehhe...



sekian sahaja buat kali ini...
wasalam....
caucicau....

2 comments:

pal7 said...

"so sape je la yang duk ade kat fakulti nie bila sajo time malam menjelma......bukan antu bukan jembalang.....tapi kitarang la bebudak animation yang sebuk mengadap computer"...

ade antu tuh..mien mane nampak dia dok sblah mien daaa..

amiena said...

ala...tak nampak tak pe.....ag pun dia kan kawan baik pal....wakakaka.....