Nov 23, 2011

Demo Lab Class


hai...
salam semua...
bt pe tu...
aku baru je pas beli ticket flight gi sabah bulan depan....
bunyi cam nak pi berjalan2 sakan kan...lalalalalaaaaa
tapi hakikatnye kene pi conference kat sabah la plak...huhuhuuuuu....(ragu kepala.....dit dah makin nipis)hahahaha.....sapa mau buat amal leh lah derma duit kat aku...hahahhahaaaa....

aku bukan nak cite pasal ticket le....
tapi nak cite pasal bebudak dalam leb demo aku nie......
macam perangai ade...lawak,yg suka buat bodo n lantak kau la, yang asal masuk je lab jadi blur n macam2 kejadah ag la....huhuhuuuuuu(teringat zaman aku dulu...nape tak de demo lab erk...semua nak kene blaja sendiri.....untung budak2 skang nie....nak apa semua disuap kot...hehehehe) mau jadi muda kembali......
lupe plak nak bagi tau...aku mengajar demo lab tuk subject INTODUCTION TO DIGITAL MEDIA (free ok...tanpa bayaran....sabo je la...-alasan- sbb awak ade biasiswa zamalah mien-..wahwah.....sedap je kerah aku kan U nie...lalala)...tapi tak pe...aku mengajar ngan penuh ikhlas....kuang kuang kuang....

nie atas permintaan ok.....nek menunjuk ckit muka budak2 nie n rupa lab graphic yang bersepah nak mampos tu...wakakaka.....kepada miss MUAZ....nie dia tuntutan janji manis ku pada mu yang nak mengupload muka2 korang semua k....hope dah anta la ye asst3 tu,.....lau tak tolak ag markah...wakakakakakaaaaa....mmg terbaik sgt2 kan......(kejam tul aku).

ni lah cik Muaz kite ye......

korang tengok budak2 tu tu...korang rasa diarang dah siap lum asst diarang...
hahahhaa......tak de maknenye siap......

muaz n the geng yang lum siap keje....wakakaka...

part of muaz geng yang dah siap keje n dah anto keje beliau...



sekian,
wassalam


5 comments:

Qaseh said...

Best nyer kat mana tu?Qaseh singgah ni...

m e l l o w said...

aku mengajar demo lab tuk subject INTODUCTION TO DIGITAL MEDIA (free ok...tanpa bayaran... said k.mien..

aishh...mcm x ikhlas jew nie...
huwawawawa...
oh yer.. kpd k.mien ku cyg <3 maceh capab an muke sy yg cute nie.. :)
cyg k.mien...
next post uploud la pic sy lg....
class ko mien...
mwarghh2...

amiena said...

Qaseh..best melayan mereka semua nie....kadang poning kepala ooooo...


mellow....sengal je muaz nie...aku ikhlas k....blanja ah makan bakso...wakakaka....amboi.....dah 2x kot aku tampal muka korang kat blog aku...wakakakaka....sila anta email lau mau pic anda dimasukkan kedalam blog aku..wakakakaka..sekian

m e l l o w said...

owkey..
eck ktew mom bqkso..
rodger la yer kakak ku cyg..
ermm..perlu email kew??
segan la..
<3 <3 <3
hahaha~

amiena said...

ci mellow...
jom tengok wayang nak tak?