Jun 1, 2011

Selipar TerMAHAL di DuNIa

hi semua,
ari nie aku post pasal selipar or sandal termahal kat dunia..
korang penah pakai selipar paling mahal harga berapa ringgit erk...
lau aku tak silap...selipar paling mahal aku penah beli adelah RM15 kot...(selipar Toilet aku harga RM2.00)..heheheeee....

selipar pertama adalah produk eksklusif daripada jenama Electric Couture, selipar ini bertemakan Rock roll dengan gitar. selain itu ianya juga dihiasi dengan batu2 kristal yang menawan. selipar ini dicipta oleh Crystalishious. tuk pengetahuan korang...harga Selipar ini adalah RM5,411.70.

Selipar buatan H. Stern pa da tahun 2004 ini dijual dengan harga RM51,175.78. kini harganya semakin meningkat. selipar ini diperbuat daripada 1500 bulu emas dan sebuk berlian. malangnya hanya satu selipar sahaja yang dapat dijual pada ketika ini.

Selipar ini lebih Sporty dan menjaminkan keselesaan yang makimum. selipar ini diperbuat daripada kulit buaya dan berharga RM 1,204.48...


2 comments:

ainol akasyah said...

lebeh rela pakai selipar jepun je ahahaha

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

amiena said...

tau tak pe....selipar jepun yang harganye Rm2.00 pun selesa....hehehe