Jun 13, 2011

CerITA HaRi IniE..

hai semua....
selamat petang...
ari nie aku nak bercerita pasal aku hari ini...
tak de la yang menarik sgt pun aku ari nie....cam biasa gak aktiviti aku ari nie...(iyoooo...boring upenye idup aku)....pagi nie aku bangun lewat...maka tergedik2 la aku pi mandi....oh lupe lak....sebelum mandi Zie bagitau abg dia Excident(peh...kete dia mmg remuk habis depan belakang...tayar pun dah bengkok....nasib baik org nye luka sikit je...alhamdullilah - tgk pic mms)...tak tau nak pakai baju apa ari nie...malas nak iron baju(ari2 pun malas nak iron baju)...jadi aku pun pakai je la T'shirt ari nie..hehehe...pemalas kan...

baru kuar dari kete...tengok la bekalan yang aku bawa

tunggu lift....pemalas nak naik tangga


kemudian aku n zie pun pi Fakulti....erm...aku rasa fakulti dah jemu tengok muka kitarang nie...dah 5 taun dia ngadap muka kitarang...hahaha(sebenonye aku yang dah jemu)...sambil2 menuju ke Fakulti aku n zie ngn gedek nye snap pic sesuka ati kitarang...heheheheee...siap la bila hobi lama datang kembali.....

kat postgrad...nampak tak selipar kuning tu...selipar kegemaran aku kat Postgrad (RM1.50)

menyemak kat eja zie

sampai kat bilik postgrad au cam biasa la...buka labtop....(tetiba je teringat pasal PC lab animation yang aku minta bawa naik ke postgrad) jadi aku pun ngan laju nye gi pejabat am tuk ambil borang pengesahan. kemudian jumpe technician tuk ambik PC tu (nasib baik technician baik...maka ptg nie dapat la aku pc-tq a.lencon)

petang kul 2.30 aku ngn ngada2 nye mengajak zie ke lab animation tuk mengambil PC...heheheee...dalam ati berbunga2 nak dapat pc(so laptop aku tak perlu la berkerja 24 jam lgi pasnie..)hehehehe....

hehehe....semangat nak pindahkan pc

kuat kan aku...tengok badan la....gemuk..

menuju ke postgrad....(muka ngegeh)

semangat pasang Pc baru kat meja aku

A.lencon....technician animation yang membantu aku (tq a.lencon)

taraaaaaaaaaaa!!!!!! my new PC....



akhirnya tepat jam 5.30ptg aku pun menaip cerita tuk blog nie...hehehe....sambil mengedit pic.....
maka selepas nie aku akan ke AIRPORT untuk mengambil nisa yang pulang ke KL selama seminggu lebih....(dengan ngegehnye aku tak sabar nak makan roti gardenia...waaaaaaaaaaa sedapnye) kat sarawak mahal...sik mampu kmk erk.....

mien yang ngegeh...hambek ko.....lipstick tak nk merah menyala plak kan....hahahaha

sekian,
salam....
beginilah idupku yang boring ari nie......

juru photo yang juga ngegeh....hahaha...cik zie

2 comments:

GaRy™ said...

wahh merahnyer.. hehe~
gary follow cne yer~.. jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif~....

amiena said...

gary-hehehehe...ok...i singgah ur blog