May 5, 2009

HOLLA.......

SALAM...

hai semue...aku akhir nye mula mengapdate semula blog aku yang dah berkurun aku tak update segala nie.....bz le...baru je pas exam segala....sebelum tu CIPTA segala lak....sebelum tu external CIPTA...sebelum tu internal CIPTA lak...sebelum2 tu banyak ag lah...hehehehheeee......


so 4 da first nie aku citre pasal external cipta la erk...eh...tetiba malas nak tulis panjang2...aku dapat merasakan pic2 yang aku nak sebarkan nie dah menceritakan segala2 nye kot...heheheheeee........

azim n zie di panel zie.....mana azim nye panel nie...
nape aku tak nampak erk...pelik lah......

aku n panel tu.....mahal gile JUAN MOSEY tu aku print...
nak menangis aku....

gogo gas n da geng tunggu nak ambik motor dalam galeri

my panel

ajim jahat...de kepatut nak butakan mata aku.....


tunggu turn...semua hampir tak betul..


wan saje je nak bersembang ngn pempuan...mata wanita tul lah wan tu....


muka2 bahagia orng dah abis present...


muka orng tak present ag...


sempat wan main game pempuan gatal lagi tu...
cuba tengok dia nye stokin...wan...wan...


nampak sangat dah bosan gaban si u nie


daun pun bolehhhh...


cute la konon...cis....


tak sabar dah memasing tu....


awal pagi.....masih segar bugar n semngt ag tu.....



ok lah....nie je lah erk...
ok
bay
caucicau...
wasalam....


1 comment:

SyFazidawaty said...

aduh mien..
watpe upload cite lame ni..
upload la cite baru..
heee!