May 5, 2009

ANIMATION 3rd YEAR PICNIC AT RANCHAN....

salam...
sedih rasanye nak tinggalkan animation nie...
huhuhuhuuuuu(ala2 menangis gitu...)
tak sangka dah tiga tahun aku kat cni...
maka banyak la bende yang aku belajo kat cni....
mesti rindu korang semua nnt kan....


ari tu ada wat picnic kat ranchan
walaupun kite tak sampai pun 15 orang
picnic tu tetap meriah segala.....
siap ade yang tak mau kuar dari air ag....
klu boleh nak berendam 12 jam lah kat citu......




tu dia anak yang
(mak kata..... tu sedap je berendam segala tau....)


ambaoi2...seronok je dia...


sempat ag tu....


kami la nie....

tunggu nk makan kek...


tu dia.......
time makan kek...


brsantai...


appy besday cik sal....


masa nak balik...



leh lak kete rosak segala......



bye..
caucicau...
wassalam....

3 comments:

SyFazidawaty said...

aduh2...kete kenny ni ngegeh macam tuan die jugak..hehehe!

orange kiss said...

mien aku dah join blog. huhuhu... aku nk gak pic lt g picnic tu la.. alahai mcm sedih pun der tgk sume tu.. mst rindu bangat nntkan?

ukimi_ommiey said...

kenangan lama looo..tp tkde kaitan ngan aku pun hehe