Feb 9, 2009

ARI JUMAAT TUK MISZ OZY

ape kah definasi lupe ingatan pada korang???
mungkinkah org yang lupe ingatan ini dikatogerikan dalam kalangan manusia yang sudah nyanyok atau blablablabla...........
bukan ape....aku rasa sorang my mmber nie mmg idup dalam penuh ke blur-an pada ari jumaat lepas....hahahhahaaaa..........lupe dari pagi sampai kemalam....sape nak jawap 2.......


memperkenalkan Sy Fazidawaty sebagai pelakon utama pada ari jumaat yang lepas.........



miss ozy yang pakai tdg itam tu k.......

antara situasi penuh dramatis yang dilakonkan oleh miss ozy :

1. pagi ag aku dah ckp pasal nak ambik BORANG PERMOHONAN TAMAT PENGAJIAN.......tapi dia leh ag tanye ag borang ape n kat mana...(walhal aku dah ingatkan dia hampir 100x.....banyak makan semut ke ape si zie nie ari tu....)

2. sehari sebelum tu aku dah ingatkan dia supaya anto soft copy work kat aliff....dia kata ok...n aku suh sebarkan kat bebudak lain n dia kata ok gak....tapi lupe ag bila dah ari jumaat nye...dia leh ag tanye aku "work ape mien?".....bongang mokcik....(nak jadikan cite masa cuti ari tu ag aku dah bagi tau dia pasal kene anta soft copy work tu.....huhuhuuuuu)

3. pas je seminar terus pi makan kat J&J.......sedap je makan sambil menyumpat....mengeji...melihat keindahan tuhan n sebagai nye......skang tiba la time nak blah n nak membayo....zie ngan muke yang penuh selambe menuju ke kete....nak je aku wat jahat biar je dia terus pi kete...nnt bebudak J&J mesti panggil dia suh bayo.....tapi aku yang baik ati nie pun panggil la zie tuk bayo duit makan tu...


sebenonye banyak lagi bende yang melupekan zie pada ari tu.....tapi cukup la tiga je yang aku citekan disini k...nnt malu terlebih lak miss ozy nie...hahahhahaaaa


byebye....
caucicau.......
wassalam....

2 comments:

pal7 said...

sian dia..kecik2 da lupe ingatan ek..hehe..


*km salam kt member mien k..

amiena said...

tu la pasal......budak kecik pun ingat ag banyak dr dia...dia ingat dr.______ (zie sila isi tempat kosong itu)je......