Dec 5, 2008

MY ADEQ DAH MERDEKA TIME......

2day...
my adeq siti nordiana dah pun merdeka(abis exam spm)....
so....
to my nana....merdeka lah puas2 sebelum 28 nie k.....
hehehheeee.......
ape lah budaq lembik dapat PLKN ag...
wah....semestinye aku tawa tahap gaban....pada muka nana....
budak lembik tapi garang dapat PLKN.....
kecian nye...dlm golongan mmber dia.....dia sorang je dapat kat kluang....
yang lain dapat tempat yang jauh.....
so...cm biasa la...menjerit2 la dia.....
(hampir pekak telinga aku...nasib baik tak meletup hp aku tau)

time nak anta si gedik nana balik asrama...

my mum n nana gedik

my dad n nana gedik.....(ngada2 la tu nana)


ape aku nak cite pasal nana nie.....
dia budaq kecik yang garang.....
anak bungso yang ngada2
suka jerit2(ntah ape2...tak de pepe pun sebuk menjerit)
kata jiran aku....
klu nana balik kg rasa cam umah aku ade 10 urg je....wahal....cuma dia sorang je tu yang menjerit2......(bingit telinga aku)....
ape ag pasal adeq aku nie erk......
sebenarnya aku takut ngan dia...di ganas sgt(rejim betul dia tu).....
aku tarik tangan dia sikit pun aku dah kene balun ngn dia.....
tapi ati dia baik.....suka beranagan sorang2,cute,cantik lah.....(tak cam kakak dia ni)
yang penting dia ag tinggi dari aku tahap melampau......(tinggi ku 161cm je...nana 170+++cm)



kan aku dah kata adeq ku nie ngada2....tengok tu...
buat2 tido ag....tolong la nana....
sekian,
wslm.

1 comment:

mohd said...

tiada apa yang begitu menarik, gaya penulisannya biasa-biasa aje. ade sedikit inisiatif untuk mempamerkan grafik tapi taklah susah sangat. perlu lebih masa lagi untuk mencipta gambar yang lebih menarik. watak-watak yang muncul pula adalah terdiri daripada orang yang sama. mungkin rakan karib si penulis atau rakan seperjuangan. cuba pelbagaikan imej yang dipamerkan tersebut. Teruskan usaha anda...jadikan blog ni sumber rujukan yang berguna..kalau boleh letak tema yang menarik supaya pembaca terhibur..hidup mien_appygurl.