Dec 4, 2008

BILA AQ TERLAMPAU RAJIN

kolej kenanga_unimas,04/12/08 - bila aku terlampau rajin maka celcius level aku = sgt active.....maka pagi nie aku pun rajin tahap kiteretshu........klu kiteretshu sebuk ngan rekaan taun kitereshai...aku lak sebuk ngn final year project aku.....mien....maka level celcius ini harus di kekalkan sampai keakhirnye k......(kirenye cam hingga ketitisan darah terakhir lah...wakakakaaaa)......

dis moning aku buat bg(background) tuk my fyp....tapi tak cukup rajin kot...just wat scene 1 je....tapi ok la kan dari tak jalan langsung....tapi k gak pe...panjang gak tau nak kene lukis...dekat 1 meter.....(kan aku wat cubism picasso-tuk pengetahuan korang la....)


aku mengaharapkan kerajinan tahap melampau aku nie takkan padam sampai bila2(bomba...jgn padam semangat i k.....).... dengan penuh kesungguhan aku akan buat scene 2 petang nie...n berharap scene 3 akan disiapkan sebelum pagi esk....(mien usaha3)......

aku pun dah tau nk tulis ape ag ....korang tengok lah pic2 aku nie k....wakakakakkaka



wah......my mentor = juan pablo picasso


siap bergulung2 segala


alat pertukangan tangan ku.....

ok ke cm tu(bayangkan kite cuma leh tengok wane tu je dlam dunia nie????)

mien2 sampah pun jadi

nak naik sampan nie balik johor leh tak????




my soft pastel

panjang tak?



mien...ape nak jadi ni....bersepahnye....

my pncel colour




wassalam...

p/s...tq pada bb cantekk n hans_smart sebab teman mien wat keje....wakakakkaaa

4 comments:

nbalike said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan 1 we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Air Jordan 2 are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan 3 ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Air Jordan 4 products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows


Our Jordan Shoes:

Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6
Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6

nbalike said...

All online game's gold pieces supplied on site:
runescape gold
buy runescape gold
cheap runescape gold
runescape money
buy runescape items
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
runescape powerleveling
cheap runescape gold
runescape money
buy runescape items
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
runescape powerleveling
cheap runescape gold
runescape items
runescape accounts
buy runescape accounts
cheap runescape accounts
runescape power leveling
rs2
runescape 2
Runescape weapons
runescape lvl
buy runescape gp
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
dofus kamas
dofus gold
dofus items
dofus jol
MapleStory Mesos
mabinogi gold
buy mabinogi gold
cheap mabinogi gold
mabinogi money
warhammer gold
warhammer items
warhammer accounts
warhammer videos
warhammer money
warhammer power leveling
warhammer powerleveling
warhammer cd key
warhammer time cart

our websites is an professional store for runescape,warhammer online,mabinogi,dofus games gold,items,money,accounts,powerleveling,questqoint,runes and some other goods with fast delivery and world class service

Sy Fazidawaty said...

amende la org atas ni cakap..nway mien, zie ske pic2 nih..kelas giteww...

amiena said...

tq zi ngn sokongan padu mu itu....tak paham la mien ngn si nbalike