Nov 13, 2008

B'akHirNye PenDEriTaAn....BerMuLa NyE KeSengSarAaN

kejadian aneh berlaku pada malam 11 nov 2008...
apekah kejadian aneh tersebut?
nie yang aku nak sampai kan kat korang semua nie...
yahooooooo...........
exam dah abis.....
exam dah abis.....
lepas sudah segala penderitaan ku....
wakakakakakaaa....
pada kawan2 ku...ina, nik, ika.....n susi....
sori la ye....i enjoy dulu.....( dengan suara yang agak ngada2...)
ilang sudah penderitaan ku ini......
maka leh la tengok wayang ye...(petang nie baru nak pi tgok wayang da...)
kak nor maka jangan la lupe ambik mien petang nie ye......
exam memang derita....
first aku ingat aku kitarang je yang exam 1 ari 3 papre...upe2nye ade orang ag seksa dari kitarang...tak pun sama level ngn tahap kederitaan kitarang.......
sebagai contohnye.....
ape ari kejadian iaitu 10 nov 2008....
dr. manusia yang pun ambik 3 paper pada ari tersebut....
yang ambik 4 paper 2...aku ngah cari ah nie....
ne ah tau kan.....klu2 ade ke....
tul tak......
so pendenderitaan 3 paper satu ari telah pun tamat dah dilaksanakan dengan jayanye.......
namun title aku kat atas tu adalah
BERAKHIRNYE PENDERITAAN......BERMULANYE KESENGSARAAN...
ape kah maksud di sebalik kata2 aku tu.....
aku sendiri pun tak berape nak paham la....
hahahahhaaaaa....
tak de la.....
cam nie la....
aku kan dah abis exam kan....
patutnye kan bila dah abis exam kan leh balik kg kan.....
bersuka ria ngan family kan....
tapi kan...
aku kan....
tak balik ah(asal aku banyak tulis perkataan 'kan'....heran aku)
tulah kesengsaraan yang aku cakapkan 2.......
sedih tau.....
ibu...ayah...windu ( aku kengkonon nangis dan mengelap air mata)
KENAPE AKU TAK BALIK JOHOR
mesti lah ade sebab nye kan aku tak balik....
takkan la aku sayang sgt kat unimas nie sampai tak rela aku nak balik ke johor...
aku rasakan ianya agak mustahil ye.....
wakakakakakakaaaa....
ala...
aku kene siapkan final project aku ah....
ramai memember kelas yang tak balik pun...kan aku sorang pun....
so aku tak heran mana pun....
tapi aku de masalah ckit ngan final project nie....
aku masih dalam keadaan malas nak pikir la...
cm ne 2....
minggu depan aku janji ngan diri sendiri nak pikir pasal final project ( zie...kamu pun sama....ape nie malas pikir pasal final project....)
k lah.....
tuk tatapan korang yang sudi bukak blog aku nie.....
nie aku tunjuk wajah2 gembira mereka2 yang ambik exam 3 paper sehari k.....



mestikah aku,kak nor n fakar pakai baju sama color....amatlah menduka citakan ya.....
zi n baju baru nye......

biasalah bila sifu bertemu sifu....pic pun jadi blur....camera tak rela nak ambik pic korang sebenarnye...wakakakakka


dah cantik dah pic kitarang 2...tapi tetiba ade azim kat belakang.....terus jadi hampeh tahap gaban....

tak tau ah nape wani leh control ayu malam 2.....confius aku nie sampai skang tau
korang blaja ke tu...cm mustahil je korang blaja kan....kan....kan....

nie bukan lakonan semata2 tau........





3 comments:

Kamil L said...

tahniah kerana dah abiskan exam :) skrg tunggu results plak :)

Wan Chen said...

hahaha... npe x nampak i dalam gamba2 tu??

amiena said...

sbb u dtg exam lewat la...wakakakaka...tunggu result nie yang wat skt jantung nie