Nov 17, 2008

MERAIKAN KEJAYAAN ZI....

selepas abis exam ari selasa malam tu....aku n kak nor terpaksala wat2 cam tak appy...(sbb kene paksa ngan wani n zi...).maklumla...org klu dengki memng cm tu kan....tul tak korang.....tul kan....
ye la...aku pun wat2 paham la yang diarang berdua tu tak abis exam ag.....maklum la...esoknye ade ag satu paper ag kn....so aku n kak nor pun ngn penuh semangat belakon cm tak appy tahap gaban...namun sebenarnye...dalam ati...cm nak berguling2 je....wakakakaka....(sori la fren...smbil mengangkt2 kening)


sebagai upah diarang abis exam lambat...maka kak nor pun kengkononnye nak bagi la hadiah kat zi....(ala2 nak meraikan kemenangan dia abis exam lewat dari kitarang....wahal tasnim lagi lewat.....zi kalah ngn tasnim nampanye ye....) wakakakakaka......hadiah nye tengok wayang madagasca2....ok la tu kan.......so kiranye kitarang nak bagi sokongan kat orang yang nak exam esk arinye la kan.....wakakakakakaa....amatlah menghampeh kan


sehari sebelum kejadian,


pada kul 8.30 pagi aku pun bagi msj kat wani n zi....(nak ambik ati org nak exam katakan....tapi hampeh la...sorang pun tak balas mesj aku) nak tau ape diarang cakp? nie yang aku nak bai tau nie....


mien : nape tak balas msj aku?
zie: tak sempat la mien...nak exam time tu
mien : ye la tu...tak caya la aku..
wani : banyak kau..tak leh nak bls time tu...jamu mata...
mien : aku dah agak dah...
wani : ade a___________ (zi sila isi temoat kosong erk)wakakakkaa


aku dah agak dah...kwan2 aku mmg cm 2 la.....

hari kejadian,


pagi tu nak cari en.azini n cik sal...tak tanye pasal thesis tapi tak jumpe pula....so pi notis board...cr maklumat baru klu ade...mmg ade pun...pasal buku akademik baru n slip li...so pi la pejabat ambik bende 2....pastu boring2 pi la galeri...tengok work budak2 fine ert(pta diarang la).....ade la ckit aku bergamba kat c2.....

petang tu pun aku , zie n kak nor pi tengok wayang....( cm aku ckap tadi masa awal2...ala2 nak meraikan kejayaan zie gitu) [tasnim nak mau kitarang raikan kejayaan kamu ke?wakakakkaakakaka].....ape nak cite erk...cm biasa la...beli tiket....lepak tunggu kat sejam lebih gak la.....tuk tengok wayang tu.....


buat kawan2 ku sekelian......maka semestinye korang wajib tengok cite madagasca 2 nie tau....amatla kelakar dari awl hingga akhir cite....sape tak tengok...amat la merugikan....n bagi korang yang tengok vcd or cd cetak rompak tu....tolong la henti kan ye....tgok kat wayang lagi best la kwan.......

cm biasa la....
pas tengok wayang na bunag tenaga dengan banyak nye(sbb gelak tak abis)
maka kitarang pu pi makan kat MCD....hahahahhahahaa....
cian tul nasib kitarang makan tak mcd tu....minta tisu lebih pun tak dapat tau....
pilu kan..tapi takpe...aku nagn sengajanye wat2 tumpah kan tomato sos....(sori la korang kene mop lantai tu er....padan muka sape suh tak bagi tisu kat kitarang)
maka lepas je abis maka....kami pun pulang la ke unimas....


ni la tuk tatapan korang semua

nie la masa kay kat galeri.......patut ke aku menyorok kat belakang benda tu.....aku pun tak paham(ag tak paham aku, ape bend nye 2 erk)
aku n tiket wayang....nasib baik tak de muka si penjual tiket tau.....

kak nor n zi...(ala2 cute la tu.....malu tau akak...wakakaka)



tak sabar dah tau nak tengaok madagasca 2......tengok kat atas tu...tergantung2 ye diarang kat c2...ala2 menggayutkan diri gitu......
kat bawah nie..pic yang diambil diatas bangunan pelita ya......korang leh tengok kuching waktu pentang......





2 comments:

Sy Fazidawaty said...

ucapan penghargaan ini ditujukan khas buat aminah dan norfadillah kerana sudi berlakon ala2 tensen x abis exam demi menjaga perasaan saya yg x abis lagi exam pelengkap pada waktu dan ketika itu..sungguh terharu ye..huhu..

amiena said...

penghargaan ini amat lah dihargai dan disanjung tinggi....jika ade mana2 syrkt perfileman yang ingin mencari pelakon dramatis boleh lah menghubungi kami....wakakakakaaa