Oct 29, 2008

MaSih RayA Ag Ke?

sebeno nye aq nk tulis pasal ari tu bergambar sampai 111 pic kat pameran IDEA FSGK....
ala pameran budak2 paint art 2.....
tapi ape kan daya.....
ade org ag awal tulis benda 2.....( zie....song.....siap la korang nnt erk...) [over da shadow nampaknye.......ni tak leh dimaafkan nie.....]


jadi beralih la kite DIHARI RAYA KE 25.....
masih ade org sambut raya ag ke?
dah ujung2 sangt nie....
ke sambut appy deepavali..[kpd magis...raj...nantha...dan lain2 appy deepavali ya...cian korang tak balik raya.....hahahahhahaha]
erk...aku memalut dah....
jawapannye.....
ade...
ne leh tak de....
raya tetap raya beb!!!!!



SAPE YANG WAT SAMBUTAN ARI RAYA PADA HARI AYA KE 25?

korang nak aku jawap ke?
malas la....
leh tak klu aku tak nak jawap...
boleh la....boleh la....(nape muka korang cemua cam bengang je....)


ye la...yela....aku mengalah la....
aq jawap la ek....
cian kat korang
dah berkerut2 dah dahi tu....
ala.....nak marah aku la 2....
helloooo.........masih bulan syawal ag nie....
aq minta ampun je la k...


SUKSIS la yang wat majlis ari raya......
ape itu suksis.....ala korang cari la dalam kamus klu ade erk.....
aq malas nak cite maksudnye k....
sebab disini aq nak cite pasal open house yang dibuat k....
firstly, aq tul2 lupe ade open house 2....
maklum la....dah lewat sgt....
(nasib baik ina n aida kejutkan aq dari mimpi2 indah)
biasa lah nama pun open house.....
so makan la ka.......
pas ade ucapan ckit....kitarang pun makan.....( sebelum tu aku balon kfc dah)
[farid...asal aq nampak ko nevess giler kat atas pentas bag ucapan.........
Sadis la aq tgk ko….hahahahahaha)
Masa makan tu cam biasa la….ade persembahan…silat ade…..ade nyanyi…n blablabla….
Biasa la tu kan…
Pas tu….kekononnye ade kejutan tuk bebudak seperti berikut
Ina
Farid
Jes
Juer

Kejutan ape itu…..
Ala kekononnye diarang nie tak pi latihan selalu…kiranye ponteng latihan la gitu…..
So nak kene denda....
Aq cam biasa la.....dah tau dah...tu kan time besday diarang.....
(tapi aq memang gelak sakan la….muka farid cuak giler….ko ade wat salah ke oi….hhahahahahahhahaaa…wat malu masyarakat je la ko nie……)
Pas di bagi tau appy bedsday baru la diarang suka…(ala suka la tu aq nyanyikan lagu appy besday kat korang…..nyampah la…nape besday aq lambat ag….tolong la)

Pastu sebuk nak nari poco-poco….
Cam biasa la....
Mien balas dendam kat c2.....
Lama tak nari poco-poco....( maklum la budak baik....duk kat lab je kan….)



SO…UNTUK TATAPAN KORANG…..AQ TATAPKAN PIC2 NI K……
TATA………



warga2 rumah kenangan.....(anak2 kepulangan mu ku nnt k....)
ina aq cian tengok muke ko kene conteng segala ngn kek....hahahahahhaaa...
appy besday k....

muka mereka yang tak sabar menunggu makanan ........

aku n aida














1 comment:

Sy Fazidawaty said...

selamat deepavali min.. =)