Jun 5, 2015

Sawan BUKU katanya

Salam Uols..
balik2 dari IPOH je min dah terfikirkan pasal Big Bad Wolf Books.
 Maka Isnin lepas lepas je kerja...
Dengan semangatnya min drive ke The Mines 2 (sebelah The Mines).
tak de la min borong banyak buku..
min cuma beli kotak B (Rm100) je...namun..
oleh kerana min guna hong leong bank...maka diskaun la 5%.
jadi la Rm 94.91 je...

Syok oooo....
penuhkan je la kotak tu dengan buku2 yang korang semua suka...
Min ambik buku Arts, Craft, kids book, business dan banyak lagi...
Total semua buku lebih daripada 40 naskah.

 ni la dia suasana di tempat kejadian

Resit nya ya....ni harga untuk sekotak...min kira balik kat rumah...
segala buku2 yang min ambik nilai nya Rm 350

Hambik...habis ranab kotak ni...mata tak nye...berat sangat2 okiessss...


nie antara buku yang mien keluarkan drpd kotak... 

Happy Sangat ok...





No comments: