Feb 28, 2013

New Life

salam...hai semua....rasanye lama dah aku tak update blog nie kan...sejak aku balik dari sarawak bulan lepas rasanya...agak bz sebenarnye...bertukar status...bukan dari single ke married okkkkkesssss....tapi dari status student ke --------->work ....huhuhuuuuu...akhir nya setelah bertungkus lumus menghempas tulang empat kerat bersama otak yang seberapa besarnye ni...maka skang aku abis dah study...


apa aku wat skang nie? just mengajar je...kat mana????? salah satu ipts yang ada kat Malaysia nie la...alhamdulillah...rezeki...tak sempat pun sebulan abis blaja dah ada keje...jadi tak le aku malu duk umah menganggur tak de keje kan....hehehehe...

keje skang ok...bz cikit coz ari2 ada class...but aku suka mengajar n share something serta membebelkan....jadi penat pun jadi tak penat la...hehehhee...doakan aku berjaya dalam alam pekerjaan erk...

 tu dia.....staff card


3 comments:

Anonymous said...

Salam..
Saya ada hubungi Cik Aminah di facebook..

datin muaz said...

k.mien..

Aminah abd karim said...

ye muaz sayang ku...winduuuuuuuu gileeeeeeeeeeeeee