Jul 13, 2012

KG halaman

salam semua....
duk wat pe tu?
dah makan ngah ari ke?
rasa tak saba nak tunggu ari selasa nie...
kenape?
sebab nak balik kg le...hehehe...3 bulan lebih dah tak blk kg...
hehehe...
kali nie balik kg ngn perasaan lega...
cuma kene tunggu internal n xternal examiner check thesis aku je...
hope semuanye berjalan lancar...
rindu family semua...
taun nie dapat sambut hari pertama ramadhan ngan family (terfikir2 masakan ibu)
aku harap semua yang aku rancang masa blk nnt berjalan tanpa halangan (byk bende pikir....n benda paling penting adalah keje...)
apa2 pun untung la korang yang duk dekat ngan parents or duk seumah ngan parents...

mmg bebetul tak sabo nak balik nie namanye...
siap dah check in boarding pass n dah print pun...
hehehehehe...
sayonara kuching....
jumpe pas raya k.....

3 comments:

Anonymous said...

k.mien ku syg...
amboi sakan ramadhan la dye nnt yer..
jumpe kami kat cyber yer..
bly ktew open fasting togather-gather..
:))))

Anonymous said...

muaz~

Kesuma Angsana said...

seronok nyer balik kg ye