May 2, 2012

10seconds Video World Industrial Design Day ...

Salam semua...
apa cite ari nie...bz ke?
aku bz je...tapi buat2 tak bz...hehehe...

korang tau tak pasal INDUSTRIAL DESIGN DAY????
aku tak tau...maklum le...aku kan student animation...
lau tak silap aku INDUSTRIAL DESIGN DAY disambut setiap 29 jun pada setiap tahun...
baru-baru nie ICSID ada buat 10sec video challenge tuk World Industrial Design Day...
maka ada seorang mahluk allah nie yang bernama ANWAR SAFWAN ajak aku join buat video 10sec..
oleh sebab aku ala2 tak bz, maka aku layan kan je...
n jgn ingat aku sorang je terlibat...aku heret gak bebudak lain join...lantak le diarang redha ke tak...hehehehe...
ok apa kan...glamor je muka masuk youtube...hehehe....

korang tengok la video nie k....




sekian terima kasih...

tq pada
muaz,yus,en.imran n areh yang redha ngan aku n nuar k...wakakaka












2 comments:

makcookies said...

technology...
#market la awak..

Aminah abd karim said...

hehehehe...
rasa gedik lak diri ini