Dec 20, 2011

Jamilah Jewellery terbaik di Kota Kinabalu




hai semua....duk wat pe tu
ari nie update masih mood sabah ag...hehehehe
tempat mana yang best tuk shopping pearl kat sabah??????
mesti korang cakap pasar philipine kan.....
tapi skang aku tau....
bat rugi je pi situ....harga letak tinggi nak mampun...pastu nak kene tawar segala....
berjam2 nak minta tawar sampai harga murah...silap2 tekak pun sakit ooooo.....

bagi mengelak tuk proses tawar menawar yang ambik masa yang lama nak mampos tu.....
baik la pi JAMILAH JEWELLERY.......
terbaik punye.....
apa yang ada kat pasar philipine tu....semua ada kat c2...
siap jual craft lagi.....
tak payah susah2 tawar menawar segala...tempat pun aircon.....tak panas....

napa aku kata best kat JAMILAH tu.....
sebab tiap2 hari dia ada diskaun 50%,60% n 70% kat barangan yang dia jual...
jadi tak kering tekak tawar....mmg sah2 dia bagi murah punye....mmg terbaik ah....
bayangkan la ari tu aku, Dr.fifa n k. oja duk kat dalam JAMILAH tu 5 jam....memang puas hati gile.....sampai nak terkeluar biji mata kitarang....cicin aku leh beli serendah RM7 beb....lau harga biasa dah RM35....untung tak aku....hehehehe...tu baru cincin yang murah tu...benda lain yang mahal2 ckit tu tak kira ag...hehehehe.....k.oja beli salah satu hadiah kawin adik dia cuma berharga RM24 je...tapi bila kitarang pi pasar philipine harganye RM75...bayangkan le berapa bezanye tu kan......korang harus pi JAMILAH lau datang KK nie tau....


KAT MANA JAMILAH nie?????
jauh ke?
sebenarnye tak jauh pun.....
dekat pasar philipine gak....
cuma korang kene jalan ke bangunan depan sikit.....
terpampang JAMILAH tu ngan signboard JAMILAH, kat jalan block H, sinsuran complex. korang pi je kat area pasar tu...tanye org kat ctu....pasti diarang tau kat mana.... tak cukup ngan tu...kat 1Borneo hypermall pun ada gak....maka untung le sesapa yang duk kat area 1Borneo tu (aku le tu kan....aku duk kat Courtyard Hotel - dalam 1 borne0).....

So...........
korang semua lau pi ke Kota Kinabalu....
leh la tambah JAMILAH dalam jadual jenjalan dan berjimba korang k....
serius terbaik n murah.....
korang leh gak tengok website dia lau tak caya
klik je http://jamilahfsfy.com/index.php?route=common/home


Ratu JAMILAH...my supervisor...hehehe....10 kali pi sabah....
JAMILAH la tempat pujaan hatinye

see....rambang mati aku


nie bahagian atas....ada banyak craft yang murah2 gile....


sekian.






2 comments:

Fareed Z said...

Betul kata awak, ari tu sya pgi memang murah2 gile. Tak sangke plak terserempak dgn artikel ni.. ty!

Aminah abd karim said...

sekarang pergi KK itu dulu yang saya tuju...hahaha