Jul 29, 2011

waaaaaaaaaaaaaa.....si Mr. Red

salam...
hai semua...buat pe tu...dah makan lum...ari nie aku makan bihun goreng + sambal sotong....ok tak?heheheheee.....kenyang dah perut aku nie....

Skang aku ade Mr. red....syang sangat ngn dia skang nie...dia buah ati saya....dia akan banyak membantu aku pasnie.......n tentunye lah dia menyenangkan idup aku kan....so......tak la aku susah ag pasni....sebab Mr. red adalah penyelamat aku.....hehehehe....miss u Mr. Red......

sapa Mr. Red tu erk.....korang nak tau tak.....nak tahu?....okkkkkkk...Mr. Red adalahhhhhhhhhhhhh........CAMERA CANON POWER SHOT A2200 yang aku baru beli.....hehehehehe....rasa bahagia je sejak ade kamera nie...soooo...skang aku tak yah susah payah agi nak pinjam kamera org.......tapi tq ye kawan ku sekelian....yang susah payah meminjamkan kamera korang sebelumnie.....

Maka skang leh la aku berblog sambil mengambil pic2 yang aku suka..........tapi napa aku pilih CAMERA CANON POWER SHOT A2200 ini....jawapannya adalah......hehehehe....korang pi web canon ni k....mmg best sgt tau...n yang penting harganye tu....murah.....murah....n murah.....so...sebagai seorang student yang tak berapa nak ade duit sentiasa nie....tu lah camera yang terbest aku jumpe...hehehehe....


Test take building without editing

Test take Auzani pic without editing

ok lah.....
sampai berjumpa di post aku lain kali k....
babaiiiiii

Motif :

SAYANG MR.RED KU....

2 comments:

sukasuki said...

smart dowh! hehe. happy fasting day.

amiena said...

tau tak pe....harga murah n macam2 ade..tak perlu lagi menghangkut DSLR yang kedabak berat...hehehe