Nov 26, 2008

AQ ADE SWIMMING POOL

ari nie....
bgn tido cm biasa....
pastu pi mandi.....
pas mandi cm biasa la...pusing2 kat umah nie.....
pastu selak belak art2 picasso......
selak belak sketch sendiri...
lukis2 cikit....
sambil tunggu zie datang nk wat keje sama2.....


petang kat cni ari2 ujan....

so sape2 yang nak pi dating ke....kuar ke....elok la kuar pagi erk....petang memanjang ujan.....aku nie pun dah naik malas nak masuk motor tu...Ye la....asyik kene ujan je...so kotor la kan....hampeh la....erk...erk...ne leh hampeh...syukur la allah bagi ujan turun....rezeki tu....kan..kan...kan...


aku duk umah paling bwah skali kat kolej nie....best tau korng....mesti korang jeles ngan aku kan...ye la..hampir setiap ari depan umah aku ade swimming pool....umah korang ade ke?wakakkakaakaakkaa....


petang tadi masa aku n zi sebuk wat keje...ujan pun turun tanpa dipaksa.....




time aku n zi wat keje...sambil lukis...skype....n tengok tibi






disini aku saji kan korang cara2 nak wat swimming pool kat depan umah aku erk...hahahahhahaa


mula2 biarkan mendung berajak sampai di depan umah


tu dia...mendung berada di kawasan rumah.....

pastu angin pun bertiup dengan sepoi2 bahasa.....

tengok 2....ribut melanda dengan hebatnye.....rasa nye klu kat USA mesti dah ade puting beliung

gerimis mula melanda....



lihat tu....selipar pun basah kuyup n kesejukan di luar rumah

ujan yang lebat...tengok ujung tu....dah mula bertakung air kat c2....

banjir yang melanda didepan umah aku

air banjir makin banyak...korang dah boleh mula berenang dalam swimming pool depan umah aku tu
perhatikan tayar kete tu k.....

besarnye swimming pool depan umah ku

the journey of my swimming pool

2 comments:

Sy Fazidawaty said...

mien, wat la buku cara2 nak wat swimming pool kat dpn umah..mcm tuan aji gak wat buku..hahaha!

amiena said...

nnt klu mien wat buku tu...mien nak wat paksaan...semua org kene beli...klu tak tak dapat tambah 2 markah....hhahhahaha