Nov 24, 2008

MILIK SIAPAKAH ANJING ITU .....LALALALALALALA....

weekend nie first time aku duk tanpa bebudak umah aku....sbb diarang semua dah blk semenanjung....tapi tak pe...dengan kehadiran kasmah dirumah nie...menceriakan rumah nie yang tak berapa nak ceria......(kasmah....tq la...teman aku....hehehehheheeeee.....)...... maka....berteman la aku....hehehehhe.....

ape xtvt kitarang ari nie.....
aku bangun awl...tapi...kasmah yang bersemangat nak masak cucur tu....hampeh je....tido lena ag dibuai mimpi2 indah kul 10.30 pagi...ptt ke dia wat cam tu....(kasmah...dua hari dah ko janji kan....huhuhuhuhu...)lupe aku nak bagi tau korang sape kah kasmah...kasmah adelah X-housemate aku masa sem 1 dulu.....pastu aku pun masak la ape yang patut tuk makan tengah ari....sambil tengok melodi....

beberapa ketika kemudian AC datang ajak gi poll....aku pun semangt la nak pi...lama dah tak pi swimming......tapi malang nye....poll tu tutup kul 5...tapi si Su tu tak balik ag walaupun dah kul 4...nak swimming cm ne klu setakat 30 minit....so batala hasrat hati yang membara nie....

dengan semangat nye aku n kasmah petang tu gi kuar nak pi hirup udara segar gitu....sebelum pi kitrang pi cucuk dnding (ATM) kuarkan duit....malangnye kad cucuk dinding kasmah tak leh mengeluarkan duit(dia tulis kat dinding tu berhidmatan dibatalkan) hahahahahaa.....2 ari dah cam tu...pastu kitarang saje je gi bank kat luar......nak jenjalan jauh sikit....sebelum tu kitarang pi isi minyak kat PETRONAS....


MILIK SIAPAKAH ANJING ITU....(menyanyi ala2 sudirman gituuuu.......)

kitarang dengar bunyi anjing masa ngah isi minyak motor...tapi wat bodah je...biasala kan...anjing ade dimana saje.....pastu kitarang pun kuar dari PETRONAS....masa nak kuar nampak anjing yang beso sedang mengejar sorang yang ade kat kaunter embayaran...aku masih wat bodo ag mase tu......pastu ntah cam ne ntah njing tu kejar motor aku la(motor aku wane merah...setahu aku lembu je wane merah...tak tau lak anjing suke wane merah....pelik ah aku...)maka terjerit2 la aku ngn kasmah...aku bawa motor agak laju...nak lintas jalan kete banyak so aku pun pusing kat PETRONAS tu...(malu doi...semua org ketawakan kitarang....hampeh la anjing tu....penat aku pusing2 PETRONAS tu baru dia blah......(abis bikin malu aku n kasmah baru nak blah...sape lah tuan punye anjing tu....hampeh sungguh la)......malu doi aku kat citu...semesti nye aku akan isi minyak kat PETRONAS ag satu pas nie....tak rela nk isi kat cni ag...malu doi....


pastu tengok je sedara mara anjing aku jadi nefes gituuuu.....takut kene kejar ag.....



klu anjing tu cute cm nie tak pegak....rela aku dikejar oleh nye....korang bayangkan la klu tadi aku ngah jlan kaki...semesti nye aku jd org terpantas didunia...kalag worksenyambek gitu.....jgan mare ye rakan2,,,,,,,

3 comments:

nasharinash_bb said...

hhaah...lwak la..teringat kt peristiwa sya n bro kna kjar anjing ari tu..hahahah

amiena said...

maka...anjing2 liar itu patut dihantar ke semenanjung...biar org_________ makan...kucing liar n anjing dh tak byk kat semenanjung...wakakakakaka

nasharinash_bb said...

ptut la anjing kt srwk,membiak dgn pesat..ekonomi mkin sedikit dgunakan dgn kehadiran suku kaum ini..haahh..astaghafirullahala'zimmm...