Jul 25, 2013

Ramadhan dan mereka yang dirindui

Salam semua...
salam ramadhan tuk korang semua...ari nie 16 hari dah kite pose kan...but aku seriously tak rasa cam dah lebih 2 minggu kite pose...rasa cam baru semalam pose...

tapi taun nie mmg mencabar la bagi aku yang mmg sah2 mmg rasa loser lau tak de org nak teman shopping or makan or jenjalan bagai...mana tak nye...bila time buka pose je sensorang...sendu je...huhuhu...best masa kat sarawak dulu...buka pose ngn kawan2...yang paling best kat kg la...buka pose ngan ngan parent...kali nie 2 kali je dapat buka pose ngan adik n ngn parent sekali pun tak...kekangan keje katanye. nak buka pose ngn kawan2 kat tempat keje pehhhh....mmg tak kot...diarang semua dah berfamily bagai...adohai

maka bila buka sensorang nie...ramai la plak insan yang disayangi datang dalm pikiran nie...rasa rindu gituw...hahahaha

senarai org yang dirindui(peh siap ada senarai kot...ko ada?) :

1. ibu n ayah

abaikan adik aku yang sngaja tutup mata dia tu....yang penting ibu n ayah tu..
rindu gile ok...

2. kak sharon

Kak sharon...rindu gile zaman dia single2 n tak sambung blaja dulu...
yng paling penting skang rindu gile ngan yara....omg!!!!!!

3. kak oja
Mak jemah sorang nie mmg aku rindu gile...
kawan gaduh, perang, manja, majuk, tukang masak
lepas parents, dia nie la aku call 2 hari sekali...kahkahkah...rindu ko gile2 kak

4. bella
selalu usik2 manja kat makcik sorang nie...
pas dia kawin rasanye 2 kali je jumpe makcik nie...
hope weekend nie leh buka pose sesama cam dulu2

5. zie
dia ni pun rindu bangat...
skang dah jadi wife org n mengajar kat UNIMAS..
jumpe bulan nov nie tau...missssssssss gileeee2 kat kamu.
6. sapuan 

Adik sorang nie mmg aku rindu gak...
duk dekat je...tapi tak sempat jumpe pun

7. kasma
kawan manja2 zaman degree dulu ngn en. sapuan...

8. dak2 animation
sebahagian dari diarang nie tak tau dah aku diarang buat pe skang nie...
but rindu gile kat korang semua


9. dah2 master kat PG Room
ada la 2, 3 orang dari mereka nie masih kat berhempas pulas menyiapkan thesis2 masing2...yang lain2 dah abis n bawa haluan masing2... huhuhuhuuuu...rinduuuuuu

sebagaian nye cam mamat, fendi, areh n nuar leh le tengok diarang kat artikel nie

10. yatee
makcik sorang nie...janji nak dating ngan aku...ntah bila ntah...sengal

11. leen
kawan nakal2 masa kat sekolah dulu2..hehehe
pas kawin dah tak jumpe dia ni...
maklum la...aku kan lama bawa diri  kat sarawak nun...

12. pah
budak sekor nie pun aku rindu gile...
adohai...
13. muaz n yus
dak manja 2 org nie mmg la aku windu....


sebenarnye ramai ag insan2 yang aku rindukan...
tapi takkan aku nak senaraikan semua sekali kan...
mmg tak la...
apa2 pun....
serius aku rindu korang n moga korang dicucuri rahmat dibulan ramadhan nie...
^_^


                        




1 comment:

datin muaz said...

Kak mien...kak mien kak mien... Rindu awk. Tetibe nk bace blog akk and sudden nmpk this post. Ohmaigoshh, syus jatuh air mata!! Syahdu sgt... Ofkos akk one of the org yg muaz rindu juga. Everything kita pernah togather bersame. Ekhem... Almost nak dpt baby, but still x dpt jumpe aunty mien lg. I lobe u, i miss u akk mien. Love..love..love...mwarghhh2x