Oct 27, 2012

Salam Aidiladha


salam semua....
selamat menyambut Aidiladha
semoga semuanye ceria2 selalu...
kali ni aku sambut aidiladha di KUCHING...
tak dapat blk kg...
tapi tak pe...
ramai2 kawan kat cni...
kurang aku tak lah merayakannya di oversea (cuma over the sea je).. hehehehe

apa2 pun aku cuma nak ucapkan selamat hari raya je....
dan perngorbanan ini masih belum selesai...

kat bawah nie antara menu yang kitarang masak kat hostel...
mati la lau pengurus kolej tau apa yang kitarang buat...
hehehehehe...
sori la En. Rasli...sekali sekala je wat cam nie kan...

 nasi ayam, jelly milo n karipap tuk hari raya
...tapi kat atas nie bahan nak buat karipap

yong semangat buat karipap...cam dia yang raya...
hehehe


 tu dia...makanan dah siap sedia tuk ditelan


 jelly milo + santan


 Aku n ika...hehehehe

 nasi ayam, karipap n jelly milo






6 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kesiannye tak dapat balik kampung.. takpe, pengurusan pun paham keadaan budak yg tak dapat balik ni.. wahh.. mcm best je makanan2 tu.. hehe [link blog saya]

Aminah abd karim said...

meuz- jemput makan....pengurus kolej tau...tapi wat2 tak tau je...hehehehe...

Nelly Strange said...

Salam aidiladha !^^

Aminah abd karim said...

nelly - salam aidil adha tuk awak juge..heheehe

QA's ~ mamapapa said...

salam aidil adha..pndainya u olllsss masak :) jmput follow kmbali :)

Bicara Kak Noor said...

thanks Mien sudi follow akak ya aidiladha dah habis ni hee salam awal muharam je tak lama lagi kan