Jun 18, 2012

KOLOKIUM PASCA SISWAZAH 2012 FSGK, UNIMAS

Salam...
Hari nie Kolokium Pasca Siswazah untuk student Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif...
patutnye aku org pertama yang present...tapi oleh sebab aku dah anta thesis...maka aku keluar dari senarai tersebut le...tapi tetap diwajibkan masuk tuk dengar kawan2 Master n Phd yang lain wat presentation....
so kat bawah nie antara gambar yang aku sempat ambik tadi...

 cam biasa Dr. June bagi penerangan sebelum mula kolokium


 aku n mamat....
 muke serius k.oja....hahahaha...aku gelak dalam hati time nie
 kononnye dengar le kan
 En. oenjaga masa n pengerusi majlis ari nie...esok aku lak jaga masa

2 comments:

NadNod said...

goodluck jaga masa! ;D best dapat tgk org present ni

Aminah abd karim said...

nasib baik tak ngantuk masa jaga masa...banyak ilmu dikongsi bersama