Jun 28, 2012

kesah Mamat, Fendi n Kartik

salam semua...
selamat petang...
dah minum petang ke...
dalam bilik post graduate nie 3 tiga org kawan aku yang ngah pening pala ngan research diarang...
oleh itu pelbagai aksi yang entah apa2 telah terwujud antara meraka...nasib baik aku sempat kuarkan kamera...kah3...ambik la korang... buat ag aksi bukan2....heheheheeee


barisan fendi, mamat n kartik

tak tau la apa yang dirancangkan oleh mereka

blajo la konon kan....

start dah diarang nie

ambik ko...wakakaka


ooooo....kengkonon blajo la ye...baju kat sebelah tu bukan research k....

nie pun tak blajo gak...sekian...





4 comments:

Kesuma Angsana said...

mcm2 feel lah budak2 skang ni... hehehe

Aminah abd karim said...

kesuma -nie bukan budak...lau kawin dah leh jadi bapak budak...hehehehe....

Yana Libra said...

macam2 gaya ade~ :p

Aminah abd karim said...

yana - tu la pasal....hehehehe