Apr 24, 2012

Surprise tuk UMI IKIN

salam...
hai selamat petang semua....
semalam aku n bebudak umah serta kwn baik ikin sebuk serta kepenatan...
ala...mengada2 nak buat kejutan tuk besday dia la konon2 nye....
tapi yang penting surprise tu mmg betul1 BERJAYA ok...

kitarang masak mee kari...sbb nya ari tu ada masak mee kari n dia suka gile...so kali nie k.oja masak lagi sekali gitu....hehehehe....kitarang cam biasa la beli kek segala n tiup meniup balloon segala n siap buat frame lagi tuk dia (sempat gak print segala)...

ingatkan ikin akan abis kelas kul 8...tapi kul 7 lebih dah abis dah...time tu mmg tergopoh gapah la kitarang...bayang kan...apa yang kak oja masak tak siap ag kot....maka ngan kalang kabutnye k.lis n wawa bawak dia pusing2....tak tau bawa pi mana...kalang kabut aku mandi....hahahaha...lawak2...

maka bila si IKIN masuk bersama2 ngan k.lis n wawa...kitarang pun menjerit...appy besday...ha...ambik ko...terperanjat kot....hahaha....senyum2 je jadinye dia...maklum la...semalaman tak de sorang pun ucap besday kat dia...pilu je muka dia...org tanye soalan pun cam nak tak nak je jawap...muka tak yah nak kata la...macam singa je...hahahhaaa...

apa2 pun...appy besday tuk ikin muka bahagia selalu bersama suami tercinta walaupun berjauhan wat sementara waktu k....hehehehe 


 kat kedai kek
 nie hasilnye....hehehe
nie dia puan ikin....

 kami...k.oja, yam n mira tak de dalam pic nie
 nie lah makanan nye....mee kari
 makan time
 Ikin dan Frame
agak2 apa yang dibebelkan k lis tu erk....
hahahaha..






3 comments: