Aug 24, 2011

Salam Aidilfitri


hai semua...diam tak diam dah 24 ari kite puasa kan....minggu depan kite dah raya kan....aku lak blik kg esk pagi flight aku kul 10.40 pg...peh....rindu gila kat family...sgt2 rindu...tunggu kepulangan ku ye wahai family n rakan2.....

sempena hari raya yang bakal menjelang tak lama ag aku disini menyusun jari memohon kemaafan sekiranya ade k...aku dah design kad raya khas tuk korang.....hehehe...terima lah yeeee....

jumpe ag selepas raya k....

wslm...




1 comment:

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))