Jan 3, 2011

Zie n KunCi POstGraD yang hilLanG.....

tengok betapa tak bersalahnye muka beliau


kemuncak hari2 memalukan dihujung tahun 2010 bg idup zie adalah sgt2 mengembirakan ati mien.... rasa cam nak ketawa berguling2 je mien pada 30 /12/2010 tuuuu.....nang tragis gilerrrr lahhhh.....hahahahaaaa.....maka zie pun rasa dirinya telah menyusahkan org lain...buka sorang ye.......tapi 4 orng....saksi yang menyaksikan hari memalukan zie ituwww adalah mien,nisa,fiza n effa.....hahahahaaa.....

bergini lah permulaan ceritanya.... :p

pada petang ituww selepas zie pemujuk kekasih atinyeee.....maka dia pulang tuk mengambil kami ( nisa n mien ) di postgrade.....selepas selesai mengemas barang maka kami pun keluar...tanpa zie mencari2 kunci kereta n kunci postgrade...ermmmmm....nak jadikan cerita...di dalam lift dia pun mencari kunci kete yang ntah mana dicampakkan nye....cari punya cari tak juga jumpe.....maka ternampak lak prof k n dr. nas......zie pun wat muka cuak menceritakan kunci kete telah pun hilang ntah kemana...call tajul tk angkat....kwn2 lain lak byk lak yg ke kuar.....makan laju je meng call effa tuk meminta bantuan kerana kunci bilik postgrad pun nth kemana...( kengkononnye kunci ade kat postgrad la).....

aku pun ngan bangganya teman zie ke postgrad selepas dapat kunci dari effa....malangnye.....tak de pun kaunci kat dalam tu...aku gelak sakan ketika ituwwww.....Opssss!!! lupe lak...semasa tunggu effa kami bergambar sakan lah.....hahahahaaaa.....ermmmm..sambung balik cite kunci k.....puas pusing..tak jumpe maka kami pun menuju ke kete fiza semula.....berlaku lah penyelongkaran beg zei buat kali ke 100.....kemudian.....zie merasakan ade sesuatu disebalik kain di dalam beg belia.......bila di amati.....yeeeessssssssss!!!!! kunci telah dijumpai..........beg zie koyak upenye...hampeh tul lah.......maka zie pun bengang di situ n kami tak sempat nak bengang kerana dalam tahap lapar terlampau...pada ketika itu......

kunci kete dijumpai disini ye,......sila lihat gamba di atas

muka penyelamat cik fiza

muka penyelamat puan effa

mangsa keadaan.....mien n nisa


sila lihat muka zie yang tak bersalah ituwwww.......

menung sendiri i melihat lift...mana kunci



sekian.....

2 comments:

zie said...

ahahahaha....zie telah diperayam2kan oleh beg sendiri...sedih tau!korg ingat best ke?kalau korg rase best, cube korg buat kat diri sendiri..mesti rase cam nak campak lam mulut buaye je beg tuh..

amiena said...

alasan yang tk boleh diterima zie.....zie mmg selalukan memalukan diri sndiri....saja je nak salahkan beg tu kan...kan...