Nov 26, 2009

salam....
hi...lama erk aku tak up date....
iyo...line internet kat umah tak best le...baru je nak update dah...nak kene kejar line....hehehehehe......
anyway aku sebenonye baru je kuar hospital....peh.....tak rela aku nak masuk hsptl wat kali ke2 n seterusnye.....cukupla sekali je.....nape aku masuk hsptl? korang tak keran ke?aku sakit ape?tanye le korang....heheheheeee....sebuk je aku memakse korang tuk tau aku sakit pe....cam le aku sakit tahap pe kan......he3
lau aku tak masuk hsptl ari tu...aku dah senang lenang je keje kat cheras.....tapi ape nak wat....bukan rezeki aku....21 ari aku masuk hsptl...sape nak jawap?....sape2.....tolong jawapkan.....
ala...aku cuma ade komplikasi paru2...duk kat wad kritikal 19 ari...yang lebih tu duk wad biasa le....n leh kuar balik umah..hehehehehe.....
anyway..kat bawah nie kenangan aku kat hsptl serdang.....


nyampah tau ngn pic nie......sbb pic nie pic sehari sebelum kejadian aku masu hsptl....
amboi...time nie aku nak bernafas pun tak leh ooooooo.......

sungguh aku benci bende yang tergantung ni...sakit gile.....menyanyi aku pagi2 bute

pemandangan depan katil aku

aku dah start belagak ckit ngn doc...sebab dah sihat sikit je...hehehehe

tu dia no katil aku

tangn i kanan kiri dicucuk....bengkak oooo
pemandangan dari katil aku

aku curi2 maklumat sakit aku kat doc....sori doc

bersama adik ku yang gedik


sekian.....
wslm.....

2 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

jgn lupe jaga kesihatan ye..

Anonymous said...

А вообще, не зря blogonews считается местом для сбора всего самого интересного. [URL=http://blogonews.net]Интересные новости[/URL] - безусловно верное название сайта.