Jul 3, 2009

I'M BACK

salam semue....
lamanye aku tak update kan....
korang pun dah tak mau tengok blog aku nie kan...
sedey nye....
aku bukan sengaja pun....
bz yang tahap melampau2 tau ari tu......

ada latihan suksis da.......
skang nie dah tak de latihan......
tak tak de asuk utan...dah tak de kawad segala....
dah tak de kene marah ari2.....
huhuhuhuuuu....
yang tinggal cuma muka aku yang berbelang tahap ntah ape2 je nie.....
nyampah tul...
cam ne nak pi convo klu muka buruk cm nie...hehehehe....
wht ever....
but now aku dah ade dua paku kat bahu...
paku payung da...
hahahahaaa....

tuhan je la tau betapa aku kene seksa dalam latihan.....
M16 aku dah jemu duk pikul ko ari2...
nasib baik skang dah abis...
hahahahahaa....
selamat tinggal M16 (sl007....)

tapi bila dah abis cm nie...bila dikenang2kan....
seronok gak masa tu.....
cuma aku tak puas ati masa sarapan je....
ari2 telur...
dah la aku tak makan telur....
hampeh tul la....
huhuhuhuuuu...

1 comment:

naurah makwa said...

welcome back..selamat berblogging kembali..huhu